Bjarne Håkon Hanssens nye PR-byrå First House har fått en flying start. Allerede nå har den første store kunden meldt sin interesse: Tine vil bruke eks-ministeren i sin nye reklamefilm for osten Norvegia.

Fra Tines nye reklamefilm for Norvegia.

Fra Tines nye reklamefilm for Norvegia.

I filmen sier Hanssen: – No har æ solgt integriteten min, de politiske idealan og vænnan mine. Æ har brutt loven, svikta vælgeran, gått fra uferdige prosjekta, glømt aill prinsippan mine og forlatt familien min.

– Men nån forhold vare livet ut, sier eks-ministeren med ettertrykk. Deretter tar han en stor bit av en brødskive med ost.

Hanssen sier til Opplysningskontoret i ettermiddag at han er overlykkelig over å endelig være i gang med reell verdiskapning: – Når jeg nå har gått rundt og agert sympatisk, godslig og folkelig i mange år, er det deilig å endelig kunne kapitalisere litt på det, sier han.

Tine beskriver Hanssen som perfekt mann for reklamen: – Det eneste budskapet vi sleit litt var dette med Folkets favoritt, sier informasjonskonsulent i Tine, Syrfrid Lunde. – I forhold til Hanssen var akkurat den kanskje litt 2007.

Tagged with →