Det norskpakistanske partiet Independent Labour Party er oppgitt over medias vinkling av deres synspunkt på homofili. – Dagbladet har som vanlig valgt å fokusere bare på det negative, som at vi er motstandere av homofil praksis. Men den skitne Mossad-jødejournalisten sier ikke ett ord om at vi er varme tilhengere av homofil teori.

Illustrasjon: Opplysningskontoret.

Illustrasjon: Opplysningskontoret.

– Vi har ingen ting imot homofile, så lenge de lever et liv i streng selvforakt og frustrasjon, slik Koranen foreskriver. Ja, de kunne vært perfekte muslimer om de bare kunne vist litt mer respekt for ringmuskelens ukrenkelighet, understreker partileder N. Butt.

Butt utdyper: – Jeg tror jeg kan snakke for hele partiledelsen, inkludert nestleder Sougkouk Assfuk og kasserer Hamza al-Homs, når jeg sier at få er så interessert i homofil teori som oss.

Butt framhever særlig lærebøkene Advanced Anal Fistfucking og Tantric Rectal Stimulation som spesielt opplysende. Han understreker også at det norskpakistanske miljøet jevnlig arrangerer studiesirkler i queer theory, en Foucault-inspirert homo-feministisk retning innen kritisk teori som hevder at kjønnsidentiteter er sosialt konstruert.

– Men grensa går ved kuk i rompe, sier Butt.

Tagged with →