“En tragedie av internasjonale dimensjoner” er dommen fra NRK og EBU. Ved å hacke Telenors linjer har de sju talibanerne bosatt i Norge kanalisert nordmenns Melodi Grand Prix-stemmer til den pakistanske Swat-dalen for å stemme inn sin kandidat, Moha al-Haq, som ordfører.

(Flickr/CC/Muhamedadnanasim)

(Flickr/CC/Muhamedadnanasim)

– Det norske folket er blitt holdt for narr, er omkvedet blant det norske folket i dag. I hjem etter hjem tastet musikkelskende, potetgull-fettede fingre seg fram til deres favoritter. Forgjeves.

– Et slikt scenario hadde vel ingen fantasi til å drømme om, sukker NRK-sjef Hans-Tore Bjerkaas.

– Bortsett fra Frps stortingsgruppe selvsagt, som lenge har hatt dette som en av to mulige utfall av snikislamifisering. 

Etter det OK kjenner til var det andre scenariet at den elskede Tusenfryd-parken gjøres om til en madras kalt Tusenpinsel-parken.

NRK, som til nå har lagt skylden også for telefonrotet på programleder Synnøve Svabø, ventes nå å komme med en beklagelse.

Kommunikasjonsbyrået Siste Skrik skal ha solgt NRK denne beklagelsen for 200.000 kroner:

– I den grad noen følger seg støtt av at deres telefonstemmegivning er blitt brukt til å promotere kvinneundertrykkelse, skolefri oppvekst og systematisk tortur, så beklager vi.

I Swat-dalen klarer ikke den nye ordføreren helt se dramatikken i episoden:

– Vi ønsker å inngå en kulturavtale med Norge. Sammen skal vi promotere Alexander Rybak også inn den islamske verden. Med bare en lett omskrivning til “Fairytaliban”, uttaler nyslått ordfører Moha al-Haq fornøyd og skråler av full hals: “I’m in sharialov with a…. osv”.

————————————-

Mer om skandalen som ryster vårt land her

Tagged with →