Det siste bildet tatt av Lundekvam før han forlater golfturneringen gir dessverre få indikasjoner for politiet. (Wikicommons)

Det siste bildet tatt av Lundekvam før han forlater golfturneringen gir dessverre få indikasjoner for politiet. (Wikicommons)

Tidligere Southampton-proff Claus Lundekvam var nylig innblandet i en bilulykke i England. Han fastholder imidlertid at han sjekket at alle han krasjet inn i var i orden før han stakk av. For å hente hjelp.


– Det er klart jeg angrer, sier en betuttet Claus Lundekvam.

– Ja, ulykken må ha gått inn på deg.

– Nei, jeg mente det å ha blitt værende i Southampton alle de årene etter at de rykket ned.

– Nettopp, men hva tenker du om ulykken?

– Jeg angrer selvsagt på den også. Det var jo helt tullete av meg å kjøre etter hjelp når jeg allerede hadde sjekket at alle hadde det bra. Men jeg har lært min lekse, neste gang jeg kjører i fylla skal jeg være langt mer forsiktig, lover Lundekvam som hevder han var på vei hjem etter en veledighetsturninering i golf.

– Profitten fra baren gikk til Darfur, og jeg hadde ikke hjerte til å forlate arrangementet før de fordrevne barna hadde fått sitt, sier eks-fotballproffen som foretrekker å være anonym.

– Men få med at jeg scoret Norges landslagsmål nr 1000. Men ikke skriv at jeg scoret den med ballene som alle tror, det var med lysken, sier den anonyme fotballspilleren.

Tagged with →