Kongefamilien setter i gang en rekke strakstiltak for å få nasjonen på fote igjen. I løpet av de neste dagene vil  familiemedlemmene åpne 7 messer, utnevne 23 Kommandører av St. Olavs Orden, besøke 12 aldershjem, 17 barnehager, motta 11 krigsseilere i audiens og klippe snorene til 4 trekantsamarbeid.

Befolkningen gleder til å se hjulene i AS Norge rulle igjen. (Flickr/CC/NTNU Vitenskapsmuseet)

Etter at Kongefamilien har tilbrakt hele Ski-VM i Holmenkollen er Norge på konkursens rand, kriminaliteten raser, islamister er i ferd med å overta landet, kraftkrisen brer seg og samfunnsverdiene råtner på rot.

– Vi er bekymret. Monarkiet som samfunnsform er truet, sier et samlet Storting og Regjering etter at unntakstilstand er etablert og kronen devaluert.

Kongehuset beklager og lover å legge seg i selen for å få landet på fote igjen. Kronprinsparet vil innføre Dignity Day hver dag hele året. Så vil de reise i nye tre måneder for å samle enda mere dannelse.

Prinsessegemal Ari Behn vil spille inn 10 ekstraepisoder med “Ari og Per”. Martha vil mane fram gjenferdet til Kong Haakon 7, som vil gjemme seg under en bjørk og flykte til England.

Kong Harald står imidlertid fortsatt på Kongetribunen og, som en ekte gentleman, venter på Hippolyte Kinch fra New Zealand, som nettopp har lagt ut på siste runde av VM-femmila.

Tagged with →