Nettavisen tar steget ut og slutter med tradisjonell nyhetsformidling. Nettstedet vil nå på heltid konsentrere seg om kåringer av Norges sexyeste jenter, griller, bilkøer, værmeldinger, ungpikebloggere, bakteriebomber og fotballovergangrykter.

Norges sexyeste kommunal reguleringsplan poserer her sammen med en eller annen dame. (Flickr/CC/Librarian Avenger)

Norges sexyeste kommunal reguleringsplan poserer her sammen med en eller annen dame. (Flickr/CC/Librarian Avenger)

Redaksjonssekretær Rune Rynning i Nettavisen forklarer den noe overraskende vendingen slik:

– For å være helt ærlig så ble dette med politikk svært forvirrende etterhvert. Hele tiden var det nye politikere, nye statsbudsjetter. Det ble mye å sette seg inn i. Og få tok seg bryet å publisere politikken sin på blinkende blogger i lettkledde positurer. Nå kan vi konsentrere oss om det folk flest er opptatt av.

– Hvilke saker er det?

– Hvor mange er for eksempel klar over at rompa er en bakteriebombe? Lite omtalt, men likefullt Norges sexyeste bakteriebombe, i følge våre lesere.

-Hva med politikken?

– For all del, det er selvsagt ikke slik at vi skal slutte å skrive om politikk. Vi begrenser imidlertid analysebudsjettene ved kun å variere mellom variablene “slaktes” og “vekker internasjonal oppsikt”.  Og så skal vi selvsagt kåre Norges sexyeste kommunal reguleringsplan.

OK synes dette høres ut som en god idé og referer med glede, og for en god slump penger, dagens forsidesaker på Nettavisen.no:

Slik blir du kvitt sideflesket
Jeg trekker ikke ned på do
Kvinne kom 222 ganger
Nyt varmen, snart blir det kaldere
Her balanserer en 16-åring

Tagged with →