bloggbyline-viggo4

kolbergMartin Kolberg har “stilt seg til disposisjon” for Arbeiderpartiets liste i Buskerud. Uten å si at han faktisk ønsker å bli valgt inn på Stortinget, er han nå plassert på førsteplassen. Flere lokallag har kritisert avgjørelsen, og nå møter Kolberg også kritikk fra uventet hold. Naboer av den mektige AP-toppen er nå mektig lei av at Kolberg aldri kan bekrefte noen spørsmål han blir stilt i lokalmiljøet sitt i Lier.

– Jeg spurte ham her om dagen på om han kunne bli med på dugnad i gata. Svaret fra Martin var at han ”stilte seg til disposisjon”, sier Reidar Hjortland i Rosesvingen 16.

– Det samme svarte han da jeg spurte om han kunne passe bikkja mi til helga. Jeg vet jo fortsatt faen ikke om han kommer til å passe den fordømte bikkja eller ikke. Og vi har dyre billetter til Syden!

Det er flere i lokalmiljøet som husker da ekteparet Kolberg i sin tid giftet seg i Lier kirke. Hallgrim Berge minnes godt det som hendte: 

– Presten spurte om han Martin ”tok denne kvinnen som ved siden av ham stod”. Trur’u ikke Kolberg’en nekta å svare ja, men ”stilte seg til disposisjon” for ekteskap!

Tagged with →