Hysterisk religiøse mennesker over hele landet reagerer i dag sterkt på at ikke-troende i en hypotetisk situasjon kan være troende til å komme til å tenke seg å tenke tanken på å fjerne kristenkorset fra det norske flagget. Dette i følge den sikre, hysterisk religiøse kilden Kristent Dagblad.

Førstekonsulent i KrF Bjørnar Høybråten - krenket nå. Foto: pixietart/CC/OK

Sertifisert religiøs hysteriker og førstekonsulent i KrF, Bjørnar Høybråten, sier til Opplysningskontoret at de er opprørt over at vantro nå beveger seg inn på de religiøses enemerker.

– Vi frykter at ikke-troende nå kan begynne å oppføre seg like hysterisk nærtakende som oss, sier han til Opplysningskontoret i kveld. – Det er en reell risiko for at ateister nå kommer til å legge seg ned og grine som små unger hver gang noen gir dem bittelitt motstand i det offentlige rom.

–  Men det var vi som kom på dette først, understreker Høybråten, som nå krever at Menneskerettighetsdomstolen verner religiøses enerett til å være hysterisk nærtakende.

–  Men finner dere ingen trøst i at denne flaggsaken er en fullstendig oppkonstruert problemstilling som kun befinner seg i hodet på religiøse hysterikere?

–  Selv absurde og virkelighetsfjerne tanker, ja kanskje særlig de, kommer jo fra Herren, påpeker Høybråten. – Trekker du i tvil tankene Gud selv har plassert i hodet mitt? Vil du kanskje nekte meg å tenke de tankene? Ja, det hadde du nok likt, ja. Hva blir det neste, at jeg ikke skal få sitte med beina i kors? Hæ?, avslutter han og tar et dypt drag av den medbrakte oksygentanken.