Når republikanere som Wenche Hoff og Trygve Munkerud bruker disse spesialbrillene, ser det ut som anker på TV2-nyhetene Arill Riise sitter i et helt vanlig tv-studio, og ikke utenfor Buckingham Palace, når han snakker om landbruksoppgjøret og krisen for regionsykehusene.

Republikaner Wenche Hoff innrømmer at hun innimellom titter over brillene for å få et lite glimt av all moroa utenfor Buckingham Palace. (Flickr/Justj0000lie)

– Ah, dette var noe annet, sier republikanerne Wenche Hoff og Trygve Munkerud, som er testpersoner for lanseringen av den nye anti-rojale spesialbrillen.

– Med britiske slottsvakter i bakgrunnen klarer jeg ikke å fokusere på viktige saker som at Norge leder an i bombingen av Gaddafis hovekvarter og at Knut Arild Hareide har fått seg kjæreste, forteller Munkerud til OK.

Enkel teknologi

Skaperen av brillen, Doug Halvorsen, forklarer at teknologien er svært enkel.

– Det er faktisk bare en helt vanlig 3d-brille med litt kul utforming. Teorien er at all kongestoff er endimensjonal, så om en tar på seg 3d-brillene, klarer en å se bak dette stoffet og ser verden som den egentlig er.

– Virker den i forhold til reality-tv, også?

– Hva slags reality-tv? Regner med det svarer på spørsmålet ditt. Skjønner du? Du skjønte den, sant?

Tagged with →