Bryllupsgjestene ventet spent på at brudgommen skulle komme triumferende ut av soverommet med et blodig laken. Ydmykelsen var total da det viste seg at kvinnen hadde vært ute en vinternatt før. Neste morgen krevde han ekteskapet annullert: Hun hadde tross alt nektet ham “ett av ekteskapets grunnleggende elementer”, nemlig å vifte med blodige tekstiler.

Men historien har nå tatt en lykkelig vending. Mannen i 30-årene sier til Opplysningskontoret i kveld at han har funnet den store kjærligheten på nytt – i det 12 uker gamle fosteret Jamila.

– Denne gangen skal jeg ikke la meg lure, sier han. Han ble imidlertid temmelig opprørt over at det ikke var mulig å ikle fosteret burka under ultralydundersøkelsen. – Men jeg skal vente med å jule henne opp til hun kommer ut av livmoren, sier han storsinnet.

Muslimenes profet Muhammed giftet seg i sin tid med en seksåring. Mannen synes det har sine fordeler å satse enda yngre, og er sikker på at ekteskapet vil vare livet ut. – For at man skal be om skilsmisse må man jo først ha lært seg å snakke.

Mer stoff om religion her.

Tagged with →