Madonna (63) inviterer den mannlige lokalbefolkningen i den malawiske landsbyen Wantangu til audition for å bli adoptert som hennes nye mann.

Madonna er villig til å gjøre store ofre for det afrikanske kontinent (Illustrasjon: chiappainta/Flickr/CC).

Madonna er villig til å gjøre store ofre for det afrikanske kontinent (Illustrasjon: chiappainta/Flickr/CC).

I morgentimene hadde det samlet seg en kø av menn i fruktbar alder utenfor Madonnas luksuriøse stråhytte. En av de håpefulle, geitebonden Moganda Veranda (25) sier til Opplysningskontoret: – Hvis det som skal til for å leve i luksus i Beverly Hills er å betjene en forvirret bestemor med Messias-kompleks noen ganger i døgnet, så gjerne for meg.

Madonnas management sier til Opplysningskontoret at Madonna er opptatt av at hennes nye adoptivmann og -barn skal ha andre underprivilegerte svarte å leke med. Hun har derfor lagt inn bud på en hel negerlandsby, som skal bli til en autentisk negeropplevelsespark utenfor hennes hjem i Hollywood. – Vi tenker dekorative, men fargesterke og hjemlige omgivelser, sier Madonnas talskvinne. – Vi kommer til å bygge en kunstig jungel der de kan svinge seg i trærne eller hva nå enn disse søte menneskene fordriver dagene med.

Talskvinnen sier at Madonna stiller høye krav til en ny mann. Hun kommer derfor til å gå grundig til verks. – Når det gjelder å finne den perfekte pappa og lekekamerat til vesle svarte Sambo er Madonna villig til å gjøre store, uselviske ofre. Om nødvendig pløyer hun seg gjennom hele det afrikanske kontinent.

Tagged with →