Mangeårig lydtekniker Kenneth Carlsson (38) ble uforvarende stemt ut av den norske Paradise Hotel-produksjonen, da han ble fanget av tv-kameraene mens hans gjorde fra seg på et av toalettene på hotellet.

Kenneth Carlsson i lykkeligere omstendigheter, som ansvarlig for trebleknappen under Den store klassefesten med Hanne Krogh og Tande P. (Flickr/CC/Aidan)

Kenneth Carlsson i lykkeligere omstendigheter, som ansvarlig for trebleknappen under Den store klassefesten med Hanne Krogh og Tande P. (Flickr/CC/Aidan)

– Jeg visste jo at kameraene står på kontinuerlig, men trodde ikke at noen så på kvart på fire tirsdag natt. Og så måtte jeg så veldig tisse, argumenterer Carlsson.

Carlsson ble oppservert av ekteparet Rustadbråthen på Hokksund og deler av et bingolag i Trøgstad. De observante nettbrukerne var raske med å stemme Carlsson ut av konkurransen.

– Vi har blitt veldig opprørte når tidligere deltakere har fått komme tilbake, og når vi så enda en ny deltaker, ja, da rant begges begre over, kommenterer Nanna og Nils-Fredrik Rustadbråthen fra sin bolig utenfor Hokksund.

En representant for bingolaget sier de ga Carlsson en sjanse til å vise sitt seerpotensiale, men da lydteknikeren ikke gjorde annet enn å besøke toalettet, vedtok laget uten dissens å stemme ham ut.

– En kjedelig sak for oss, uttaler produsent Gunder Sjøberg som ufrivillig måtte medgi at regler er regler. Publikum kan fritt stemme ut personer foran kamera på Paradise Hotel, selv altså produksjonsmannskap, slik er de strenge reglene fra det nederlandske rettighetshaverne, innrømmer Sjøberg som sier han vil savne Kenneth, som sies å ha vært litt av en humørspreder på settet. Han håper imidlertid ikke den reduserte lydkvaliteten vil svekke seeropplevelsen av den sosialantropologisk dypsindige sengeaktiviteten på hotellet.

————————————–

Tøffe tak i PH

Tagged with →