Stortingspensjonisten Oddleiv Snowien (Sp) har allerede i flere dager benyttet seg av gratis wienerbrød på Sandaker senter. FOTO: Opplysningskontoret

Stortingspensjonisten Oddleiv Snowien (Sp) har allerede i flere dager benyttet seg av gratis wienerbrød på Sandaker senter. FOTO: Opplysningskontoret.org

Senterleder ved Sandaker senter i Oslo, Kåre Strøm-Bendichsen, har i det som av mange karakteriseres som et smakløst og vulgært PR-stunt lovet alle stortingspensjonister gratis wienerbrød ut februar måned.

– Her har de slitt og strevet og vært på TV hver dag i mange år og blitt gjenkjent overalt og jobbet døgnet rundt for folk og fe og mannen i gata og så kommer noen bedreviterjurister og prøver å dra våre folkevalgte ned i søla. Det vil ikke vi vanlige folk ha noe av, forteller Strøm-Bendichsen som selv har jobbet som sveiser skulder ved skulder med Thorbjørn Berntsen før han mistet førligheten i en skulder og måtte omskoleres til senterleder en gang på 70-tallet.

-På Sandaker senter er det lun stenming og ingen bedreviterjurister eller flinkisakademikere som maser rundt. Vi har respatexbord og kurvstoler og plenty av dunkle hjørner hvor stortingspensjonistene kan nyte litt privatliv mens de spiser wienerbrød og prater med folk flest, sier en opphisset Strøm Bendichsen. 

– Og få med deg at bedreviterjurister og flinkisakademikere og folk som ikke er flest må punge ut med dobbel pris! det er til pass for dem som ikke kan la stortingspensjonister flest få være i fred!

……………………………………………..

Les om forfølgelsen av stortingspensjonistene her og her