Norske tannleger har vært i hardt vær i dag etter at Helsetilsynet har avslørt dårlige hygieniske forhold. Men tannlege Göran Kringleberg mener saken er snudd helt på hodet: – Det er jo ikke tannlegene som driver og blør ned norske tannlegekontor.

annlege Göran Kringleberg er mildt sagt forbannet på medias ensidige dekning av tannlegenæringen (Foto: dlemieux/Flickr/CC).

Tannlege Göran Kringleberg er mildt sagt forbannet på medias ensidige dekning av tannlegenæringen (Foto: dlemieux/Flickr/CC).

– Det er bare den ene parten som har kommet til orde i denne saken, og det oppleves blodig urettferdig, sier Aurskog/Høland-tannlegen Göran Kringleberg og tørker av litt plakk på skjorta. – Norske tannlegekontorer hadde nemlig vært plettfrie hvis det ikke hadde vært for en ting – de jævla pasientene, påpeker han.

– I morges klarte jeg å kjempe meg på jobb drittidlig om morgenen selv om jeg var bakfull og litt ustø på hånda, forteller Kringleberg. – Selvfølgelig var første pasient en åtteåring med  tannlegeskrekk. Okei, så bomma jeg kanskje litt med bedøvelsen og var litt offensiv med boret. Men den lille drittungen hadde jo ikke trengt å få et jævla hysterisk anfall mens jeg var på god vei inn i dentum cementum så blod og hudslintrer spruta ut over hele kontoret.

– Jeg slengte til ham en fille og sa: Morra di jobber ikke her! Men den lille sneipen bare gråt og løp sin vei, sier han oppgitt.

– Tror Helsetilsynet virkelig at jeg ikke har bedre ting å gjøre enn å stå her hele dagen og tørke opp andre folk sitt griseri? spør han oppgitt. – Folk får lære seg å rydde opp etter seg, sier Kringleberg, og avslutter: – Nå tror jeg faen meg vi er tom for lystgass igjen. Og ennå er det bare mandag.

Tagged with →