Den amerikanske våpenprodusenten Lockheed Martin forsikrer urolige kunder om at finanskrisa ikke vil gjøre det dyrere å drepe og lemleste: – Alle våre produkter kommer med pris- og resultatgaranti, sier en talsperson for selskapet.

Lockheed Martins eksterne kvalitetssikrere kan bekrefte at klasebombene og landminene fungerer som de skal.

Lockheed Martins eksterne kvalitetssikrere kan bekrefte at klasebombene og landminene fungerer som de skal. (Foto: tinou bao/Flickr/CC).

Lockheed Martin går dermed ett skritt videre i forhold til dagens forsikring til det norske forsvaret, og kutter prisene også på sine klasebomber, anti-personellminer og atomraketter.

– Våre amputerte priser går aldri på bekostning av kvalitet, hevder talspersonen. – Alle våre produkter er grundig gjennomgått av eksterne kvalitetssikrere og kommer med full garanti: Spreng et lem, eller pengene tilbake.

Forsikringene skaper stor lettelse blant Lockheed Martins største kunder, blant andre Tyrkia, Israel og Saudi-Arabia.

– Lockheed Martin vil alltid være en trofast alliert i kampen mot store og små på slagmarken, sier talspersonen til Opplysningskontoret. Vi lar oss ikke stanse av en skarve lavkonjunktur. Og finnes det ikke en krig, kan vi alltids lage en selv, slik vi gjorde i Irak.

Mer eksplosivt stoff om våpenindustrien her.

Tagged with →