bloggbyline-viggo4

Etter dårlige salgstall gjennom det siste året så Skal vi danse-vinner Lene Alexandra Øien seg nødt til å selge silikoninnleggene sine. Øien måtte rett og slett ha penger til å betale regningene, men nå som hun har vunnet selve potten i Skal vi danse, har Øien råd til å reinstallere sine gamle silikoninnlegg. Problemet er imidlertid at den nåværende eieren, blomsterdekoratør Trine-Lise Ruud-Rye, ikke vil selge. Øien truer nå med søksmål.

– Det er lett å være etterpåklok, men da jeg la ut silikoninnleggene på QXL, hadde jeg et inderlig ønske om en gang å ha råd til å kjøpe dem tilbake. De er spesialtilpasset kroppen min, og vi har rett og slett gått gjennom mye sammen. De har for mye affeksjonsverdi til at jeg noengang vil kunne skaffe meg nye.

Ruud-Rye viser på sin side liten vilje til å komme Øien i møte:

– Jeg trives med disse puppene. De gjorde Lene Alexandra populære, nå skal de gjøre meg populære. Jeg har kjøpt boka til Magnus Rønningen og er klar for å bli berømt. Klart det gir en ekstra effekt i sosiale sammenhenger, når jeg forteller at går rundt med Lene Alexandras pupper.

Ruud-Rye har allerede blitt berømt i visse kretser for å være den eneste som faktisk har kjøpt boka til Rønningen. Advokat Brynjar Meling som representerer Skal-vi-danse-Øien er trygg på å ville oppnå forlik med Ruud-Rye og viser til tidligere saker hvor han har vunnet fram:

– Jeg har tidligere vunnet tilbake Åge Aleksandersens Levva Livet-briller, Nils Arne Eggens palatalisering, Hanne Kroghs Bettan, Birger Ruuds kongsbergknekk og Orson Welles´Rosebud, men dessverre tapt saken for å returnere Jan Simonsens sjel.

——————————————————————–