Den halvsøte brunetten i resepsjonen (27) sier til Opplysningskontoret i kveld at det ikke er tilfeldig at hun alltid setter seg ved et annet bord enn deg i lunsjpausen. Dermed bekrefter hun ryktene som har versert den siste tiden om at hun synes du er “litt kjedelig”.

– Jeg har virkelig prøvd å like ham, jeg har det. Og han er sikkert en helt grei fyr, vi har bare ikke så mye til felles, sier hun til Opplysningskontoret.

- Jeg ønsker ham lykke til videre, men vil ha minst mulig med ham å gjøre, sier brunetten, som ikke vil kommentere ryktene om at hun har "en greie" med den nye fyren på regnskap.

- Jeg ønsker ham lykke til videre, men vil ha minst mulig med ham å gjøre, sier brunetten, som ikke vil kommentere ryktene om at hun har "en greie" med den nye fyren på regnskap. (foto: .scarlet./Flickr/CC

Det er nå tre uker siden du først begynte å legge merke til at den kvinnelige kollegaen alltid ankom lunsjen litt seinere enn deg, for så å sette seg ved et annet bord. – Jeg orket ikke tanken på å sitte i nærheten av ham, medgir hun. – Fem minutter til av de talentløse, hjemmesnekrede analysene hans av finanskrisa, og jeg tror jeg hadde revet adamseplet ut av halsen hans, knust det med bare nevene og stappet det ned i drøvelen på ham, sier brunetten til Opplysningskontoret.

Kollegaen bekrefter videre din mistanke at det du oppfattet som et intimt øyeblikk mellom dere da du trodde du fikk blikkontakt på julebordet skyldtes at hun et øyeblikk falt i tanker: – Jeg var i tvil om jeg hadde husket å slå av kaffetrakteren, sier hun.

Tagged with →