Sandneskvinnen Annbjørg Stokka har brukt de siste to månedene på å spille Aleksander Rybaks fengende europopsang “Fairytale” non-stop. Etter 10 000 gjennomlyttinger kan hun sågar hele teksten utenat.

TI ÅR ELDRE: Annbjørg konsentrerer seg så hard når hun lytter til "Fairytale" at hun stadig får høre at hun ser ti-femten år eldre ut en før hun begynte son maratonlytting. (FOTO:Ed Yourdon/CC/Flickr)

TI ÅR ELDRE: Annbjørg konsentrerer seg så hardt når hun lytter til "Fairytale" at hun stadig får høre fra venner og kjente at hun ser 10-15 år eldre ut enn hun gjorde før hun begynte maratonlyttingen. (FOTO: Ed Yourdon/CC/Flickr)

– Jeg lever meg like inn i dramaet hver gang jeg hører sangen. Det er helt fantastisk. Jeg har ikke hatt det sånn siden Creation herjet landet med “Blue Sky” i 1985, sier Stokka mens hun febrilsk leter etter mobiltelefonen hvor en ny gratulasjonshilsen fra ett av medlemmene i facebookgruppen “vi som elsker Fairytale” nettopp har tikket inn.

Og Sandneskvinnen er ikke i tvil om hva det er med Rybak som gjør ham så eiegod.

– Vesten, smilet og fela, kommer det kontant fra Stokka. Fairytale har alt en sang trenger. Ett smilende fjes, en fele og “ein sinnsykt sexye vest”. 

Sagt opp jobben

Sandneskvinnen har ingen planer om å slutte å spille Fairytale. 

– Jeg har sagt opp jobben for å frigjøre mer tid til å spille Fairytale. Jeg følte det lå en latent konflikt i ansettelsesforholdet da en av kollegaene bad meg “skru for faen ned den helvetes dritmusikken eller ta den med i rauå di der hvor sola aldri skinner og føkk off”

Naboene har for lengst lagt ut boligene på finn.no, men det bekymrer ikke Stokka. Hun har nemlig spredd nyheten om ledige boliger på facebookgruppen “vi som elsker Fairytale”. 

Vil svangres av Rybak

Se opplysningskontorets nye Rybak-skjorte

Se opplysningskontorets nye Rybak-skjorte

– Jeg har kontakt med “Fairytale”-fans fra hele Europa. Vi vurderer fortløpende, blant annet gjennom facebookgruppen “vi som elsker Fairytale”, å starte et eget “Rybakittsamfunn” hvor vi hopper og spretter rundt etter evne, smiler og danser med vester og slår ut med armene fra tid til annen. Så håper vi, i hvertfall kvinnene blant oss, at Rybak kan svangre oss alle etter tur i ny og ne.

Vi forlater Annbjørg Stokka akkurat i det enda en ny melding fra et medlemmene i facebookgruppen “vi som elsker Fairytale” tikker høylydt inn.

– Å sattan, nå er det alvor! Hør her, roper Stokka. -Fire ugifte søstre fra Asker har innledet sultestreik i protest mot at media bevisst underspiller Rybaks muligheter til å vinne hele finalen. Det er hekkan meg sterkt! 

I det nasjonen går en sjebnesvanger finale i møte, kobler Annbjørg Stokka ut telefon og dørklokke, henter en pose sjokolade og setter “Fairytale” på play for 10 001. gang.

——————————————

Rybak, Rybak, Rybak

——————————————

Les mere om Opplysningskontoret og Eurovision Song Contest (grampri) her: 

Folk flest: Frustrert over mangelen på Rybak stoff i media

Norge tidelt Grand Prix-seier først som sist