Geir Grønnbakken har i årevis prøvd å få pult, men aldri lyktes. Lykken var stor da han leste i Evolutionary Psychology at menn som kjøper fine biler og klokker puler mer enn andre menn.

Geir Grønnbakken har kjøpt fet bil og klokke, men får fortsatt ikke pult

– Jeg tenkte vel som mange andre menn at forskere veit hva dem styrer med og at dette var min store sjanse, sier Grønnbakken. Jeg kjøpte et nydelig flak av en bil og den dyreste klokka trygda tillot.

To dager etterpå er det en motløs Grønnbakken vi møter. – Jeg har ikke vært i nærheten av å få pult ennå.

Mads Larsen sier i en kommentar til Opplysningskontoret: – Geir Grønnbakken tilhører den seksuelle pariakasten som er kastrert av statsfeministene og som nå ikke en gang får dyppet laksen i thailandske farvann. Det er et grovt kvinnefascistisk overgrep å være så gnien på godsakene når Geir strekker seg så langt.

Grønnbakken på sin side undersøker nå muligheten for å få tilbake pengene han har lagt ut fra forskerne ved University of Michigan. Han har nå mistet fullstendig troen på evolusjonsvitenskapen. – Jeg trur faen meg jeg har blitt kreasjonist, jeg.

Tagged with →