Nettstedet Kiwileaks la i ettermiddag ut 20.000 dokumenter som viser at du har kjøpt altfor lite frukt og grønt de siste årene. Informasjonen har lekket fra den store databasen som ble etablert som følge av Datalagringsdirektivet i 2010.

Kiwileaks er en fruktanarkistisk undergrunnsbevegelse bestående av ytterliggående kostholdsfanatikere og militante antioksidanter.

Mener alvor

– Når vi snakker om 5 om dagen, mener vi 5 fuckings grønnsaker om dagen, ikke 5 pakker baconcrisp, sier talsmann Kurt Åseng til OK og slår knyttneven i bordet.

Åseng snakker til Opplysningskontoret fra hemmelig sted, etter at politiets avdeling for florasedelighet har etterlyst ham med anklager om angivelig usømmelig atferd mot en squash.

Kroppsscanningsdata knuser myter

– Vi minner også om at tran skal inntas i alle måneder med “r”, fortsetter Åseng. – Og kondomstørrelse “large”… Vel, ifølge vårt arkiv fra kroppsscanningen på Gardermoen overvurderer du deg selv litt der.

Datalagringsdirektivet ble innført i desember 2010 i et forsøk på å nærme seg Kina etter en kontroversiell fredsprisutdeling. Avsløringene er den siste i en rekke av lekkasjer fra de enorme datamengdene norske myndigheter samler over all tele- og datatrafikk.

Overrasket justisminister

Justisminister Arne Johannessen (Ap) er overrasket over at opplysninger nok en gang har kommet på avveie: – Vi kan ikke skjønne at noen har klart å trenge inn i systemet vårt nå igjen, sier han. – Seinest i går fikk jeg en elektrisk post om at det var idiotsikkert.

– Jaja, vi får ringe datalageret og sjekke, da, avslutter justisministeren.

Tagged with →