William lovet i dag å elske og ære Kate Middleton i minst to-tre år, inntil han i et desperat ønske om å føle seg som et levende, normalt menneske snarere enn en dressert apekatt i bur trygler en vilkårlig overklassekvinne om å få være tampongen hennes, i vanlig britisk tradisjon.

Det lykkelige brudeparet. Foto: itsafoot/Flickr/CC.

Det unge paret er ventet å følge britisk kongelig kutyme ved å opptre kjærlig og forelsket sammen i månedsvis før de etter hvert slutter å snakke sammen i offentlighet og til slutt kun kommuniserer gjennom iskalde, foraktfulle blikk.

I en kommentar til OK i kveld forventet Middleton at brudelykken ville vare i mangfoldige uker, inntil hun innser at de eneste som bryr seg om henne er stalkers, skadefro kjerringer og Carl-Erik Grimstad, at hun har giftet seg inn i en liksomtilværelse blottet for mening og autentisitet og derfor søker trøst hos en stallgutt som endelig får henne til å føle seg som en kvinne igjen.

Som plaster på såret kan Middleton i det minste titulere seg som hertugrevinne Kate av Upper West Twatchestershire.

Bryllupet skal ha kostet den bunnsolide britiske økonomien usle 50 milliarder kroner. Datoen for den kongelige skilsmissen er ennå ikke fastsatt.