Etter at Magdi og Chirags dyptfølte ord om multikulturell forståelse har trøstet nasjonen i tiden etter 22/7, er deres nye plate overraskende nok spekket med gangsterhverdag, dop, babes og bitches.

Magdi slik du aldri har sett ham før. (Flickr/CC/Hoppingintopuddles)

«Tusen tegninger» ble nærmest blitt en ny nasjonalsang da befolkningen kom sammen etter 22/7. Nå erklærer imidlertid Karpe Diem at sangen ikke engang er på spillelisten til høstens norgesturné.

– Det føles godt å kaste av seg de politisk korrekte kjettingene. Vi heter jo tross alt Karpe Diem, endelig skal vi også gripe dagen, sier Magdi og Chirag.

– De der multikulturelle greiene var bare en fase. Vi var unge og hadde et lettsindig forhold til integreringspolitikk. Men så ble vi rett og slett innhentet av raplivsstilen. Det er for mye tilgang på damer og dop til å overse. Gangstalivet er rett og slett for fett.

Vender tilbake til røttene

Den nye platen ”Gangsta moddafokkaz” er utelukkende er viet til å dra og dumpe damer og selge og bruke dop. I pressemeldingen fra plateselskapet heter det at Magdi og Chirag har tatt et oppgjør med sin fortid som stuerene integrasjonstalsmenn og er glade og lettet for endelig å kunne vende tilbake til sine røtter – to typer som rapper for å dra damer.

Musikkanmelderne er overveldende positive. De påpeker at bortsett fra all kvinnedissingen, den omvendte rasismen og oppfordringen til barn og ungdom om å slutte på skolen og henge på kjøpesenteret, er beatsa feitere,  grooven funkyere og scratchingen og autotunen helt uimotståelig.

Tagged with →