Japanerne er overveldet over Trine Reins støttesang. – Den er fantastisk. Overalt hvor den spilles jager den bort alle disse helvetes englene som plutselig har dukket opp.

ENGLEMAS: Elisabeth Samnøys håndtegnede engler er i ferd med å gå hardt prøvede opprydningsmannskaper på nervene (Foto: NakamuriPress)

Mens japanerne rydder opp etter ødeleggelsene på landet, skaper nok en landeplage uro. En engleskare herjer landet, flyver hit og dit med paradis grønt, spiser nødhjelpsrasjoner og driter i drikkevannet. Den hardt prøvede befolkningen nærmer seg grensen for sin gjestfrihet.

– Tsunamien er det åpenbart naturen som står bak, men disse englene? Gleden over å få bevist Guds eksistens er erstattet med sorg over at verdens skaper står i ledtog med en forvirret norsk prinsesse. Hva galt har vi gjort for å påkalle oss en slik guddommelig vrede? sier landets statsminister Naoto Kan.

Støttesang som gudssendt

I enkelte tilfeller har opprydningsmannskaper blitt omdirigert for å jage Märthas engler fra tettbygde strøk.

– Disse småfeite, framsnakkende lysfontenene er mer opptatt av å blåse i basunene sine, enn å ta i et tak, sier frivillig mannskap Nakamuro Takashi.

– Høflige japanske irrettelser har ikke virket. Heller ikke vår tradisjonelle åndeutdrivelse med avkok av afrodisiak og tigerbalsam. Men det var før vi hørte denne norske støttesangen, “The Earth Is Trembling”. Innen Wig Wam er ferdig med sitt vers har samtlige engler dalt i skjul. Det er ikke så farlig med pengene, men send flere cd’er!

Andre måter å støtte Japan på her.

Tagged with →