– Nå må vi få fokus på krigens virkelige ofre: de mange nordmenn som lider daglig under Sidsel Wolds personlige reportasjestil, sier israelske og palestinske ledere i en felles erklæring.

(Foto: Skjermdump, NRK)

(Foto: Skjermdump, NRK)

– Det er vondt å sitte på den andre siden av jorden og være vitne til lidelsene Sidsel Wolds ord påfører disse nordmennene, uten å kunne være tilstede og kunne gripe inn.

Det sier representanter for partene, som er glade for endelig å komme til enighet om noe.

– Det er uforståelig at hun kan tillate seg å bli berørt av annet enn tørre fakta. Skulle tro hun aldri har sett barn bli drept eller selv blitt rammet av bombeangrep.

Pr-hjelp
Begge parter er glade for at Corporate Communications er hyrt inn for å hjelpe Israel å formidle sin sak i Norge. Direktør Tom Berntzen markerte seg nylig med å rase mot Dagbladet.

– Det er helt naturlig at han blir forbanna, ikke på de mange sivile dødsfallene, men Dagbladets dekning av dem. Han truet Dagbladet med å slutte lese avisen deres. Hvis flere slutter å kjøpe Dagbladet, så blir det forhåpentlig slutt på denne krigen, sier en representant.

– Det beste er selvsagt om folk helt slutter å lese aviser, for da er det som om ingenting av dette skjer.

Steinfeld
Også palestinske myndigheter ser fram til at Hans Wilhelm Steinfeld går over fra NRK til Corporate Communications.

– Vi ser fram til at Israel får hjelp av Steinfeld til å kommunisere. Bare slik kan vi få etablert en lavmælt og nyanserik dialog.

Tagged with →