Fra før har en velbrukt Mac med tom e-postboks og en Nokia som aldri ringer minnet Göran Brødmark (42) om at livet hans er tomt, venneløst og ensomt. Med sin nyinnkjøpte iPad har Aurskog/Høland-mannen tatt ensomheten sin til en helt ny plattform.

Göran Brødmark (42) er glad i sin nye iPad. Foto: Craig Murphy/CC.

– iPad har gitt ensomheten min en helt ny og smakfull innramming, sier Brødmark til Opplysningskontoret nå i ettermiddag. – Med en iPad i veska trenger jeg aldri være i tvil om at innboksen min virkelig er tom. Vent litt, jeg må bare sjekke for sikkerhets skyld… Jovisst, fortsatt tom. Som en helt tom kakeboks, bekrefter han. – Det er bare genialt, ass.

– Med iPad kan jeg bla gjennom begge kontaktene mine med en fingerbevegelse. Og se så enkelt jeg sorterer dem alfabetisk – mamma… pappa. Eller etter telefonnummer: mamma… pappa. Og på denne karttjenesten kan jeg spore hvor kontaktene mine er til enhver tid, bare se her – mamma… pappa… er hjemme.

– Og nå er det ingen sak å holde orden på verken mammas eller pappas bursdag med denne kule kalenderen, sier Brødmark og viser fram én rød dag blant hundrevis av blanke ruter. – Det gjør det jo enda lettere at de har bursdag på samme dag, da. Kult, hæ?

– Skal man først være ensom her i verden, hva er vel bedre enn å være det i høy oppløsning, LED-bakbelysning og graderte fargebakgrunner? spør Brødmark retorisk.

Brødmark innrømmer at han innerst inne håpet det skulle strømme inn med fargerike, multimediale meldinger fra fjern og nær idet han skrudde på iPaden. – Men jeg er sikker på at Apple jobber med å lage en venne-app. Faen, det kommer til å bli dritkult! avslutter han entusiastisk.

Tagged with →