Et influensavirus er dypt skuffet etter at det i går pådro seg en parkeringsvakt.– Her blir man gjenfødt som – av alle ting – et svineinfluensavirus og prøver å gjøre det beste ut av det, og dette er takken man får, sier viruset, som i et tidligere liv var kjent som 9/11-bomberen Mohammed Atta.

– Okei, så spredte jeg litt dårlig karma i mitt første forsøk på jorda, og ja, kanskje det var buddhistene som hadde rett. Big fucking deal. Men man håper jo i det lengste på bittebittelitt flaks, som å få kontakt med en prinsesse, en jomfru eller i det minste en snerten flyvertinne, sier viruset til OK i kveld. – Så ender man i en albuekrok hos q-Park.

– Hva er oddsene for å havne hos den eneste gruppen mennesker med lavere status enn oss selv? sukker han oppgitt.

Parkeringsvakten skal ha vært i ferd med å skrive ut en saftig bot etter å ha observert en bil hvis parkeringstid var i ferd med å utløpe ettersom eierens strålebehandling på Radiumhospitalet tok lengre tid enn først antatt. Viruset hadde akkurat forlatt en tilfeldig forbipasserendes nesebor i over 160 km/t og traff vakten ved et skjebnesvangert uhell.

Viruset regner nå med å måtte ta bolig i parkeringsvakten i flere dager.

– Kanskje muterer jeg til et aggressivt syfilisvirus på pur faen, og sprer meg til hele parkeringsbanden. Da burde jeg vel ha opparbeidet meg nok karma til å prøve meg som kakerlakk i neste liv, avslutter han håpefullt.