Støtteerklæringer strømmet inn fra hele landet i dag til DnB NORs toppledelse, som den siste tida har puttet 24 millioner av Statens krisepakke i egne lommer.

Mellomleder i DnB Ronny Ruud i full sving med å gi skattebetalernes penger bein å gå på (Foto: striatic/Flickr/CC)

Mellomleder i DnB Ronny Ruud i full sving med å gi skattebetalernes penger bein å gå på (Foto: striatic/Flickr/CC)

– Tenk på det presset de har vært under den siste tida. Skulle bare mangle at de får en liten påskjønnelse, sier hjemmehjelp Gunnhild Grusvei. – Og det er jo ikke bare topplederne som får bonuser. Alle hjemmehjelpene i Aurskog/Høland fikk for eksempel en kjempefin fruktkurv til jul.

– Det er jo ikke mye penger det er snakk om, sier renholder ved DnBs hovedkontor Tariq Hussein. – Per nordmann blir det ikke mer enn seks kroner, og det er vel ikke mer enn ett uttak koster i DnBs minibanker.

– Jeg kan ikke se hvorfor de får så mye kritikk for å bruke våre penger, sier hotellresepsjonist Håkan Guldbagge. – Pengene blir jo sløst bort uansett, så hvorfor ikke overlate sløsingen til noen med spesialkompetanse?

– DnB har fått mye pes for innsidehandel, å sette opp renta når alle andre setter den ned og generelt være en rævva bank, sier taktekker Bjørnar Clapton. – Jeg tror hele Norge er enige i at de fortjener en slik gladnyhet nå.

Artist-Norge samles nå til dugnad for de utsatte topplederne. Et kor på over 100 ledende skikkelser i musikk-Norge skal delta i innspillingen av “Sammen for Hankø”. Inntektene skal gå uavkortet til vedlikehold av DnB-ledelsens fritidseiendommer og nytt golfutstyr for toppledelsen.

– Mange av oss har vært i ferd med å glemme hvorfor vi elsker topplederne i norsk finansnæring, sier initiativtaker Jomar Brøndbo, den siste i en tilsynelatende endeløs rekke av Brøndbo-brødre. – De har gitt oss så mye, og nå er det på tide å vise raushet og kjærlighet tilbake.


Tagged with →