Skjermbilde 2014-01-28 kl. 21.52.35– Jeg skal like å se de homoaktivistene som klarer å lure seg unna denne smarte innretningen, advarer en bestemt IOC-topp Gerhard Heiberg.

Heiberg har blitt observert i gatene i Sotsji i forkant av OL bærende på gaydaren.

– Selve byen Sotsji er trygg, her har ordføreren forsikret at ingen av hans innbyggere er homofile. Det er deltakerne jeg er engstelig for.

Strøket kunstløp for menn

Heiberg forteller at IOC ikke stoler på gaydaren hans alene, men også har tatt andre forholdsregler.

– For å være helt sikker på at ikke mannlige og kvinnelige homofile skal infiltrere lekene, har vi  eliminert kunstløp for menn og skihopp for kvinner fra programmet.

Mot den olympiske ånd

Han har en klar beskjed til utøverne om at de er i OL for å konkurrere i idretten deres, ikke for å drive noen politisk markering.

– Det ville ikke være i henhold til den olympiske ånd. De gamle grekerne brøt med hverandre nakne, uten at det utartet til homofili. Fotballspillere kaster seg over hverandre i møljer. Putin rir omkring i bar overkropp… 

Plutselig begynner Heibergs gaydar å ule og blinke.

– Eh… Dette er bare en prototype, som åpenbart ikke er riktig innstilt… Men vær trygge på at Sotsji-OL vil bli the least gay winter games ever! Ellers heter ikke jeg Herbert Gayberg, jeg mener selvsagt Gerhard Heiberg.

Tagged with →