Moralpolitiet gikk i natt til storaksjon mot grovt hårpornografisk materiale i en leilighet på Grønland. Blant beslagene er frisørmagasiner med usladdede bilder av kvinnehår, flere parykker og en 70×50 cm plakat fra musicalen “Hair”.

Deler av beslaget gjort i leiligheten på Grønland. Til høyre moralpolitimester Reza Ali.

Mange kvinnelige muslimer dekker til håret sitt, da synet av behårede hodeskaller er kjent for å sette i gang ukontrollerbare seksuelle impulser hos menn.

Moralpolitiet ser derfor svært alvorlig på hendelsen: – Jeg kan bekrefte at vi har en person i varetekt siktet for det Opplysningskontoret spør om. Men etterforskningen pågår for fullt og vi kan ikke gi ytterligere kommentarer, sier moraloverkonstabel Reza Ali.

Han avslører likevel at materialet sjokkerte garvede etterforskere: – Materialet var så graverende at flere moralpolitibetjenter opplevde langvarige og høyst ufrivillige ereksjoner.

Leilighetens eier, Faisal al-Haram, sier at han lenge har prøvd å kvitte seg med sin usunne hårinteresse.

– Jeg har forgjeves prøvd å interessere meg for andre kvinnelige kroppsdeler, som bryster, lår, rumper og vaginaer. Jeg har repetert for meg selv usexy ord som hjemmepermanent og hårsekk og jeg har gått i selvhjelpsgrupper, sier han til Opplysningskontoret i kveld.

– Men alltid vender jeg tilbake til denne fristende utvekst, disse syndens lokker, dette lidderlige døde vev! framhever al-Haram mens han kaster lengselsfulle blikk etter kassene med parykker, løshår og Eli Hagen-bilder som bæres ut.

Tagged with →