Forvirrende tid: Mange lesere har henvendt seg til oss i det siste med spørsmål om hvordan de skal forholde seg til julebordssesongen. Vi har sett nærmere på saken og gir deg følgende fem råd for hvordan  komme seg gjennom denne vanskelige tiden som god samfunnsborger.

1 ALKOHOL:

Alkohol og Jesu fødsel er uløselig knyttet sammen i den populære norske julebordskulturen. Jo mer man drikker dess lykkeligere blir man over tanken på det lille barnet som kom til verden for å tilgi deg for at du er idiotdritings. Jesus fødsels innvirkning på andres tilgivelse over hva du måtte ha gjort og sagt i fødselståka er imidlertid svært begrenset. Begrens inntaket etter evne. Vær spesielt forsiktig om du er lavt i bedriftens rangstige, svulstig mann med mye gull og dårlig hårfeste eller kvinne med seksuelle preferanser for menn med mye gull og dårlig hårfeste.

2 MAT:

Mat og Jesu fødsel er uløselig knyttet sammen i den populære norske julebordskulturen. Jo mer man spiser dess lykkeligere blir man over tanken på det lille barnet som kom til verden for å tilgi deg for at du er feit, fråtsende og utakknemlig. Mat har positiv virkning på alkoholens nedbrytende effekt på dømmekraften og kan således forsvares som en formildende omstendighet. Maten som serveres er fetende, enkel og ufiks. Etter litt grundig alkoholinntak er det imidlertid ingen som klager over maten.

3. SENTIMENTALITET: 

Sentimentalitet og Jesu fødsel er uløselig knyttet sammen i den populære norske julebordskulturen. Jo mer man spiser og drikker dess mer sentimental blir man over tanken på det lille barnet som kom til verden for å tilgi deg for at du er mislykket i bedriften, at du er underbetalt, oversett og fortjener bedre. Hvis sjefen er der, si det til ham eller henne. Reis deg opp fra stolen, bruk pekefingeren eller gråtetrikset. Sjefen setter pris på å høre sannheten, ikke la sjansen gå fra deg!

4 SEX: 

Sex og Jesu fødsel er uløselig knyttet sammen i den populære norske julebordskulturen. Jo mer man spiser og drikker dess mer takknemlig blir man over tanken på det lille barnet som kom til verden for å tilgi deg for at du begjærer din kollega, at du juger for ektefellen og jobber “overtid” hver fredag.

Har du holdt ditt begjær hemmelig helt siden du ble ansatt i april, si det nå! fortell din kollega om dine innerste fantasier. Du kjenner det selv, akkurat i kveld er du uimotståelig!

5 VOLD: 

Vold og Jesu fødsel er uløselig knyttet sammen i den populære norske julebordskulturen. Jo mer man spiser, drikker, skjeller ut sjefen og begjærer sin kollega dess mer takknemlig blir man over tanken på det lille barnet som kom til verden for å tilgi deg for at du så fullstendig har dummet deg ut for alle dine kollegaer for all fremtid. Du ser i fylletåka at de ler av deg. Fornedrelsen og nederlaget dunker i tinningene…STOPP!

Husk at politiet har bemanningskrise og ikke har kapasitet til å etterforske deg hvis du tyr til vold. Kle deg stille og rolig og ta taxi hjem. Du har hele natten på deg til å  angre.

 

Politiet bekymret for julebordene

Flere julebordstips

Tagged with →