Glamouranalytiker Gunn Grung raser: – Catfighten mellom Helene Rask og Jeanette Helen er skuffende lite sexy.

Dette kunne vært Helene Rask og Jeanett Helen dersom de hadde fulgt reglene i catfight-boka.

Dette kunne vært Helene Rask og Jeanett Helen dersom de hadde fulgt reglene i catfight-boka.

Opplysningkontorets glamouranalytiker Gunn Grung, og forfatter av mellomfagsoppgaven ved Høyskolen på Rena ”Ikke bare det indre som teller”, mener de kranglende glamourmodellene gjør ”alt galt” i sin siste offentlige krangel.

På fredag ble det kjent på TV2s ”God kveld Norge” at glamourmodellmamma Helene Rask og hennes mannelig bekjent har truet med å sende noen etter glamourmodell Jeanette Helen. Rask skal ha sufflert sin mannlig bekjent til å si disse ordene i mobilen til Jeanette Helen:
«Du bør ikke legge deg ut med oss. Da vet du ikke hvem du har med å gjøre. Om du ikke gir deg, så kommer vi til å sende noen opp på døra din».

– Vi som følger glamourmiljøet med lupe har lenge gledet oss over at denne konflikten har bygd seg opp, sier Grung.

– Alle vet jo at catfighting er det mest sexy som finnes. Hadde Helene Rask gjort leksen sin, kunne hun tatt ut denne konflikten på et middels stort utested i en middels stor norsk by, f.eks. kastet en Cosmopolitan over toppen til Jeanette Helen eller lugget ut noen hår-extensions før de begynte å råkline under diskokula. Jeg ble veldig skuffet da jeg så hvordan denne saken utviklet seg, sier Grung oppgitt.

– Her har Rask brutt alle regler i glamourguiden. Det er ikke særlig sexy å slåss i avisspaltene. Jeg frykter at dette i verste fall skal utvikle seg til semantikk i kronikkspaltene. Og før vi vet ordet av det har kronikkskribent og blogger VamPus blandet seg inn. Og da er det ikke lenger Rask som sitter med regien, men Aftenpostens debattredaktør Knut Olav Åmås, sier Grung.

Hun ber Helene Rask og Jeanette Helen snarest komme seg ut av avisspaltene og inn i gjørmebadet.

Tagged with →