Kortesjen med Nobelkomitéen er blitt stanset på sin vei til Rådhuset av en middelaldrende mann som hevder han representerer den internasjonale olympiske ånd.

(Fotomanipulasjon: OK)

Opprørspoliti står klare til å fjerne mannen som er blitt identifisert som Gerhard Heiberg. Heiberg har stilt seg i midt i veien og effektivt blokkert kortesjen fra Nobelinstituttet til Oslo rådhus. Han skal, i følge vitner, ha ropt at han representerte IOC og krevde å bli omtalt som “Ringenes Herre”.

Må vise forståelse
Heiberg skal ha ropt at alle vanlige kinesere i kommunistpartiets politbyrå er helt uforstående til Nobelprisen. Han viser også til at det er null arbeidsledighet blant barn og at alle dissidenter får gratis legebehandling etter tortur.

Han skal ha forklart at dødsfallene på Den himmelske fredsplass skyldtes at tanksene deltok i en ordinær militær parade og ikke så demonstrantene på grunn av all smogen. Og at verden må vise forståelse for at menneskerettigheter er opp ned i Kina, siden landet ligger opp ned på globusen. Og dessuten at den som sier det, er det sjøl.

OK KOMMER TILBAKE MED MER ETTERHVERT SOM SITUASJONEN UTVIKLER SEG.

Tagged with →