Frps stortingsrepresentant og reality-tv-talsmann, Ib Thomsen, er sjokkert over at Aung San Suu Kyi nå forlater det burmesiske Big Brother-huset: – Nok en reality-skandale, hun var jo åpenbart den mest populære deltakeren.

Aung San Suu Kyi mens hun fortsatt var lykkelig deltaker i det burmesiske Big Brother-huset. (Wikimedia Commons/US State Departement)

– Suu Kyi var blitt vår alles medieyndling. Jeg er sjokkert og ikke så rent lite lei meg for at hun nå forlater det burmesiske Big Brother-huset. Jo, vi i Frp har lenge sittet stille i forhold til burmesiske myndigheter, men nå er det slutt!

Stortingsrepresentant Ib Thomsen i Frp har lenge sett seg lei på at reality-programmer ikke framstår som troverdige når det gjelder stemmegivning. Nylig forlangte han bevis på at “Skal vi danse” og “X Factor” ikke jukset med stemmegivingen.

– Det er en grunn til at det heter “reality”, er det så vanskelig å respektere?

– Men er det ikke noe spesielt at et parti som er erkefienden til offentlige reguleringer vil bruke penger på å regulere stemmesystemene i reality-tv? Og hvorfor nå engasjere seg i den tredje verden, som Frp mener Norge bør holde seg unna?

– Hvis Norge allikevel skal drive å gi masse penger til land i den tredje verden, så må vi forvente at de har kontroll på reality-programmene sine. Vi kan ikke tillate korrupsjon, maktmisbruk og dårlig styresett innen spørsmål som virkelig betyr noe for folk flest, tordner en oppbragt Thomsen.

– Så synes jeg Beat for Beat-deltakerne kan mistenkelig mange sanger. Og hvordan kan Knut Nærum få så mye poeng i Nytt på Nytt når han ikke engang er morsom? Samtidig forlanger jeg straks en statlig redningsaksjon for å hente hjem de strandede nordmennene på Robinson-øya!

Tagged with →