Frp deler ut pris til hijab og halalmat. Snikislamiseringen i Norge er åpenbart enda mer utspekulert enn de fryktet.

Her har en sikh sneket seg inn i Frp, rett foran øynene på Tybring-Gjedde, bare ved å ikle seg mariusgenser og drikke Farris.

SIKHISLAMISERING: Her har en sikh sneket seg inn i Frp, rett foran øynene på Tybring-Gjedde, bare ved å ikle seg mariusgenser og drikke Farris. (Flickr/CC/Oslo Museum)

Frp-statsråd Solveig Horne har gitt Forsvaret en inkluderingspris, der de berømmes for bruk av hijab og halalmat i kantinene. Partikollega Christian Tybring-Gjedde raser.

– Nå må jo resten av befolkningen endelig forstå akkurat hvor snikete denne islamifiseringen er. Muslimene har jo klart å snu oss mot vår egen politikk. Til og med Frp er blitt snikislamisert!

Siv avviser

Partileder Siv Jensen skrev på sin Facebook-side i 2009: “Verken hijab eller andre personlige religiøse eller kulturelle symboler bør tillates sammen med statens uniformer. Vi kan ikke tillate en utvikling der religiøse grupper stadig kjemper seg til særrettigheter”.

Har dere sviktet deres egne idealer?

– Åpenbart ikke. Vi har ikke tillatt at religiøse grupper har kjempet seg til særrettigheter, det er vi selv som har gitt dem disse særrettighetene.

Frp burde fått prisen

Nå tar Tybring-Gjedde til orde for at prisen bør gå til en annen organisasjon.

– Hvem er det du mener fortjener Mangfoldsprisen mer?

– Den åpenbare kandidaten er jo Frp. Vi rommer jo både innvandringsmotstandere og innvandringsprisutdelere – i ett og samme parti. Får ikke mer mangfold enn det.

Tagged with →