Renholdsarbeider Göran Brødmark fikk seg litt av en overraskelse da han som vanlig svingte innom granskingsaktuelle Oslo Plastikkirurgi for å plukke opp helgas avfall. – Det var jo noen poser med forhud og neser og sånt, som vanlig. Men jeg fikk virkelig hakeslepp da jeg så en vaskeekte pupp ligge der og flyte i fettet. Jeg plukka den opp og dro med en gang kjensel på føflekken formet som Christer Falcks drøvel.

En lykkelig renholdsarbeider feirer funnet med gode venner.

En lykkelig renholdsarbeider feirer funnet med gode venner.

Brødmark hadde funnet intet mindre enn restene av Lene Alexandra Øiens ene pupp, som hun nylig fjernet i en mye omtalt operasjon. – Det ville være galt av meg å knuge på en sånn kulturskatt aleine, så nå har jeg lagt den ut på finn.no, sier han stolt.

Men det stoppet ikke der: Begravet under Lene Alexandras forhenværende kroppsdel lå jammen lillehjernen til kjendisstylist Jan Thomas.

Vår vitenskapsmedarbeider Bjarne Håndbrækken, MD, Ph.D. forklarer den sannsynlige årsaken til at Jan Thomas fjernet deler av hjernen: – Som kjent er samvittigheten og gangsynet er lokalisert i lillehjernen. Det er høyst sannsynlig TV3 som har skåret den ut for at han skulle fungere som programleder for Top Model.

Tagged with →