Facebook informerer i en pressemelding om at de nå eier sædcellene dine.

Illustrasjon: Max-b/Flickr/CC.

Illustrasjon: Max-b/Flickr/CC.

I den nye brukeravtalen som ingen brukere kan huske å ha inngått, heter det at Facebook kan benytte, tilpasse, genspleise, distribuere og inseminere sædcellene dine hvor og når som helst etter Mark Zuckerbergs dagsform og forgodtbefinnende. Videre er alle produkter sædcellene dine avstedkommer Facebooks eiendom. Teknologigiganten står dermed fritt til å selge dine eventuelle barn til sirkus, menneskehandlere eller Google.

Facebook informerer videre at denne avtalen kan endre seg uten forvarsel. Det er ventet at de i løpet av kort tid vil ta kontroll over lillehjernen din og tvangsinstallere poengløse applikasjoner som innebærer at noen påfører deg vampyrbitt og kaster sauer på deg.

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg stiller seg uforstående til at noen kan stille seg kritisk til de nye reglene: – Brukerne kommer fortsatt til å ha full kontroll over torso og de fleste ekstremiteter, og det foreligger ingen konkrete planer om å endre på dette i nærmeste framtid, forsikrer Zuckerberg. – Og skal vi dømme etter hva folk laster opp på Facebook-profilene sine, kan vi vel slå fast at hjernen er et nokså overvurdert organ.


Tagged with →