(Flickr/CC/amproshoot)

”Skiløperen tidligere kjent som Marit Bjørgen”. insisterer på at à la mode-øyebrynringen beviser at dette er henne. (Flickr/CC/amproshoot)

Skiløperen Marit Bjørgens medienekt blir nå direkte koblet til avisdøden som herjer landet. Opplysningskontoret har som eneste publikasjon fått et intervju med Bjørgen.

– Tusen takk for at du tok deg tid til å møte oss, Marit Bjørgen.

– Jeg er ikke Marit Bjørgen. Jeg er Ljudmila. Jeg kommer fra Murmansk og skal til Skippagurra for å jobbe!

– Javel. Ljudmila, hva ligger bak boikotten din? Det kan umulig stemme det som utspekulerte journalister nå hevder, at at du skal ha krevd at hvert intervju skulle inneholde et segment hvor du danser i pastell superundertøy, mens du synger den etter hvert så folkekjære «Skippagurra Babylon».

– Ingen kommentar. PFU og Fritt Ord kan lansere så mange langvarige og svært ressurskrevende granskninger de bare vil.

– Det kan umulig stemme det som utspekulerte journalister nå hevder, at dine særegne treningsmetoder, hvor du kun bruker medisinball, ikke skulle produsere resultater?

– Jeg kan gjøre hva jeg vil. Som Åge Skinstad sier til VG: ”Det du har tro på, blir du bedre av.”

– Kjære Ljudmila, om det ikke er for mye å be, kunne vi være så snille å få se den elleville dansen din enda en gang?

– Ok, siden dere insisterer… Og fra nå av må dere kalle meg ”Skiløperen tidligere kjent som Marit Bjørgen”. Og skru opp musikken!

Mens Ljudmila, vi mener ”Skiløperen tidligere kjent som Marit Bjørgen”, danser, vil Opplysningskontoret presisere at ingenting i dette intervjuet var regissert. Vi er ikke blitt instruert til å stille forhåndsavtalte spørsmål. Vi er heller ikke instruert til bare å trykke dette bildet og insistere på at det er Bjørgen. Vi har kun benyttet oss av allment anerkjente journalistiske metoder som Wikipedia og fylleprat på Tostrup.

Tagged with →