Dorthe Skappels opptreden som kunstløpkommentator var så uforståelig at hun er tilbudt oppgave som manusforfatter i “Mammon 2 – Dødspiruetten”. 

Dorthe Skappel gjorde seg bemerket i debuten som kunstløpkommentator ved blant annet å si at dommerne ikke liker de med hestehale og at den regjerende verdensmesteren «ikke har noe særlig å vise til». Men tross seerstorm vil ikke TV2 ta Skappel av skjermen.

– Vi synes hun på en flott måte klarer å bygge bro mellom idrett og kjendisstoff. Hvor mange var det før OL som visste at Sonja Henie var moren til Aksel? Og at dobbel-Aksel kommer fra tiden da han var utro mot Tone Damli?

TV2 avviser samtidig at Dorthe Skappel kom til Sotsji i den tro at hun skulle kommentere “Skal vi stupe – frossenutgaven”.

Nye kjendiskommentatorer

- Her holder hun på å falle, men heldigvis klarer han å redde henne, kommenterer Dorthe Skappel. (Flickr/CC/The Skating Club of Boston)

– Her holder hun på å falle, men heldigvis klarer han å redde henne, kommenterer Dorthe Skappel. (Flickr/CC/The Skating Club of Boston)

Kanalen er så fornøyd med eksperimentet at de vil utvide med nye kjendiskommentatorer.

– Fans av serien “Linni” kan allerede nå glede seg over at hun kommenterer femmila. Selv ihuge skifans skjønner at for en så dritlang og kjedelig øvelse trengte vi et friskt pust. Vi må tenke nytt, alle disse idrettsinnslagene fra OL er allerede svært forstyrrende for våre reklamesendinger.

Kanalen ønsker imidlertid ikke å kommentere ryktene om at Putin skal ha finansiert Dorthe Skappels lønn og opphold under OL i et forsøk på å få oppmerksomhet om noe annet enn landets strenge homolover.