Leder for Norges Dødeforbund, zombie Henry Haraldsen (231) sier medlemmene har fått nok av maset fra Märtha Louise. – Vi håper Märtha Louise snart kan finne seg en hobby, sier han til Opplysningskontoret i kveld.

Henry Haraldsen i Norges Dødeforbund reagerer sterkt på “utidig mas” fra Märtha Louise (foto: danhollisterduck).

Haraldsen har sendt bunker med strikkeoppskrifter, sudoku-hefter og Penny-blader i et håp om at prinsessen skal få nye interesser. Foreløpig har det ikke gitt resultat.

– Hun er på tråden døgnet rundt med de åndssvake spørsmålene sine. Det er slitsomt nok å drive mellom liv og død om vi ikke skal måtte svare på om det er hester i himmelen og om hvordan utelivet er her. – Det er dødt, Märtha! Stein dødt!

– Hvorfor kan hun ikke bare gå på jetsetfylla som andre kongelige?

Også leder for Dødeforbundets lokallag i helvete, Henry Rinnan (95), er kritisk. – Ikke nok med at Satan tvinger oss til å høre “Trist som faen” på lydbok lest av Ari Behn, og skrur opp lyden på pur jævelskap for hver ztemte z. Nå har vi faen meg Märtha på høyttalertelefon seint og tidlig.

– Hvis det ikke var helvete her før, har det blitt i hvert fall blitt det nå, understreker Rinnan.

I en parallell utvikling advarer biskop i Tunsberg Laila Riksaasen Dahl (92) mot at Märtha Louises kontakt med de døde kan utløse okkulte krefter vi ikke har oversikt over. Slottet svarer imidlertid i en kommentar i kveld at de “ikke har hatt oversikt over Ari Behn på flere år”.