– Hvis det er mulig for mennesker å kle seg i ett eneste klesplagg, er det mulig å forenes som ett felles folk. OnePeace med OnePiece! erklærer de tidligere politiske erkefiendene Benjamin Netanyahu og Mahmoud Abbas samstemt.

– Men Oslokanalen var ikke død, proklamerer norske, israelske og palestinske diplomater etter at en ny fredsavtale i Midtøsten nå er på plass. De to tidligere kamphanene Netanyahu og Abbas kan ikke få fullrost den norske forhandlingsdelegasjonen nok.

– De viste som alltid en unik evne til proaktivitet. Men mest av alt skyldes gjennbruddet dette plagget. Når vi ikke trenger å dele opp klesplagg til over- og underkropp, trenger vi heller ikke å dele opp Jerusalem, forklarer de kjeledresskledte politikerne.

Diplomatisk inkurie
Og bakgrunnen for det hele skyldes en klassisk diplomatisk inkurie. Kofferten til førsteattaché Aslaug Kvammen Wiig i den norske delegasjonen ble forbyttet på flyplassen, og hun endte opp med Trulte Kruses sju OnePiece’r for sju feriedager på Tenerife. Gitt det tette møteprogrammet hadde ikke Kvammen Wiig annet valg enn å trekke i en av kjeledressene og stille til forhandlinger.

– Det er fantastisk at det produseres klesplagg som tillater så stort manøvreringsrom og er så lett å kle på seg. Da vi skjønte at det bare er sosiale normer som hindrer alle mennesker i å bruke slike kjeledresser, skjønte vi at det bare var sosiale normer som hindret oss i å leve som ett folk.

Nå har også det norske utenriksdepartementet bestilt et større parti OnePiece-plagg i forkant av neste Doha-runde i WTO. Dressene leveres med pin stripes, innsydd slips og ekstra glidelås på ryggen for slikking.

Tagged with →