janne-karine-byline1

Kjendis.no melder: Norsk designbutikk legges ned – Det er panikkstemning sier daglig leder hos C.Øberg.

Opptøyer på Grünerløkka som følge av nedleggelsen Av "konseptbutikkeen C. Øberg"

Opptøyer på Grünerløkka som følge av nedleggelsen Av

Opplysningskontoret har sjekket panikkstemningen og kan skrive under på at samfunnet slik vi kjenner det neppe vil overleve natten.

Rasende folkemengder har satt fyr på to busser og bygget barrikader rundt “konseptbutikken C.Øberg” på Grünerløkka. Det hersker vill panikk i hele bydelen, og store politistyrker er plassert langs eventyrbroa for å hindre urolighetene i å spre seg til hasjmiljøet langs Akerselva og Khatmiljøet på Grønland. Oppviglere som legger ut støttemeldinger på facebook til den populære designbutikken spores opp og kjøres bort av politiet. 

 

– Drit i regnskogen og bensinpriser! nå er det faenihælvete meg alvor, roper Janne Pedersen, en av opprørslederne, i megafon på Olaf Ryes plass. Titusener av unge urbane Osloboere har allerede forsert de provioriske politisperringene og flere tusen er rapportert svømmende oppover elva med molotovcocktails, C4-belter og mer eller mindre skarpe våpen surret rundt overkroppene. 

– Jeg er som de fleste andre her villig til å dø for C.Øberg forteller Arne Åsvik, nyinnflyttet barrista fra Hønefoss. Åsvik blør kraftig fra et sår på venstre skulder og har tydelige problemer med å holde seg på beina. – Hva faen skjer a? …skal designbutikkene få svi for at folk ikke lenger har råd til å betale 800 kroner for ei hælvetes t-skjorte? OVER MY DEAD BODY!. Sekunder senere er opplysningskontoret vitne til at Åsvik faller i bakken. Panikken sprer seg og folkemengden spres i alle retninger.

Da reportasjeteamet får melding om at siste retrettkorridor snart blir sperret av opprørsenheter fra marinejegerkommandoen i Ramsund, skjønner vi at bakken brenner under føttene våre. Vi tar med oss en forskremt forsamling traumepsykologer fra Vestbredden som uforvarende har havnet midt i opptøyene. En av dem, Abdi al-Hussain, roper med illusjonsløs røst: ” Min Gud, hvor jeg har sett lidelse! Min Gud hvor jeg har sett panikk… Min Gud, ta meg hjem til Vestbredden!”

Gud velsigne Grünerløkka. Opplysningskontoret er redd bydelen kun vil være et rykende krater når vi våkner opp i morgen tidlig.

Tagged with →