Den katolske kirken har endelig funnet årsaken til barnemisbruket. Kirkens egne undersøkelser viser at det allikevel ikke er menneskelige årsaker, men defekte kyskhetsbelter av typen “Prius Dei” som er skyld i prestenes løpske kjønnsdrift.

Den omtalte modellen "Prius Dei".

Den omtalte modellen

– Vi har nå gått igjennom våre hemmelige arkiver og ser et tydelig mønster i de mistenkte prestenes forklaringer, sier Pater Dominick Kullbergbråthen i Den katolske kirken i Norge.

Han forklarer at det er kyskhetsbeltemodellen “Prius Dei” som har vist tendenser til å henge seg opp og ikke klart å stoppe løpsk kjønnsdrift hos intetanende prester. De tilbakekalte kyskhetsbeltene har nå blitt undersøkt av Vatikanets egne eksperter i understellsbehandling.

Rapporten viser at korrosjon som følge av neglisjert vedlikehold over tid skal ha gjort at klipsene som fester frontstykket har vist tendenser til å henge seg opp. Den katolske kirken ber prester som får eventuelt får problemer med andre kyskhetsbelter om straks å ringe Vatikanets krisetelefon og så låse seg inne i sakristiet til excorsisten er kommet fram.

– Det er betryggende for oss å konstatere at årsaken til disse kjedelige episodene kan tilskrives en teknisk feil. Og ikke for eksempel Guds vilje. Det hadde tatt seg ut… smiler Pater Kullbergbråthen nervøst.

Tagged with →