De russiske skiskytterjentene reagerer kraftig på de svenske skiskytternes beslutning om å anlegge bart for å forvirre russiske leiemordere. De anser nå situasjonen som så anspent og truende at de selv har bestemt seg for å la ansiktshåret gro.

Den russiske skiskytterstjernen Olga Medvedtseva er helt ugjenkjennelig med helskjegg. - Mannen min trodde jeg var hans søster Svetlana!

Den russiske skiskytterstjernen Olga Medvedtseva hevder hun er helt ugjenkjennelig med helskjegg. - Mannen min trodde jeg var hans søster Svetlana!

Skiskytteren Olga Medvedtseva har latt testosteron være testosteron denne uka og stiller til verdenscupavslutningen i Khantij-Mansijsk med en skjeggpryd som ville gjøre en østtysk kulestøter misunnelig. – De totalt grunnløse dopingbeskyldningene har bevist at vi er forfulgt av hele skiskytterverden. Vi må derfor ta våre forholdsregler, sier Medvedtseva til Opplysningskontoret.

Medvedtseva hevder at hun er fullstendig ugjenkjennelig med helskjegg, og at hun derfor føler seg forholdsvis trygg for bævepnede svensker med bart: – Men for å være på den sikre siden kommer jeg til å gå sprinten med løsnese og hatt, avslutter hun.

Tagged with →