Regjeringen innførte idag det omstridte Datalagringsdirektivet i frykt for at pedofile skal mutere med terrorister og bli resistente for overvåkning.

For å spare penger vil lagringen av trafikkdata inntil videre bli utført av den amerikanske ambassaden i Oslo. (Flickr/CC/DSmous)

– Resistens er utrolig farlig. Det må vi ta på alvor. Nå må vi faktisk legge ned hele Molde sykehus i kampen mot antibiotika-resistens, sier informasjonsrådgiver i Justisdepartementet, Bjørnar Jarle Brandzæg.

– Vi kunne ikke vente lengre med Datalagringsdirektivet. Helt ærlig er vi mer enn overrasket over motstanden. Vi ante ikke at så mange nordmenn støttet terrorister og pedofiles arbeid, sier informasjonsrådgiveren, mens han simultantwitrer det samme på Twitter.

– Nå har en motstander twitet at “DDL=DDR”. Æsj, så ikke den komme.

Brandzæg legger tweeten ut på Facebook med sammen med meldingen “Hvorfor er det ingen “dislike”-knapp på Facebook? :(“.

Nye direktiv
– Vi innrømmer at Helga Pedersen overdrev noe da hun sa at om Datalagringsdirektivet redder et barn fra pedofile, er det verdt det. For hver for seg kunne vi taklet pedofile og terrorister. Statlige holdningskampanjer var i ferd med å ta knekken på dem. Men denne nye mutasjonen har vi ingen kur mot.

Brandzæg forteller at i de to timene som har gått siden Datalagringsdirektivet ble innført har ikke myndighetene registrert ett eneste tilfelle av pedofil terrorvirksomhet.

– Ah, frihet. Ikke en pedofil terrorist i sikte.

– Men er ikke det like absurd som å si at et eller annet EU-direktiv om at alle skal gå med caps med webcam og usb-port i rompa vil utrydde all kriminalitet?

– Hva slags direktiv er det?

– Ingen, det finnes ikke.

– Men alle kler ikke caps?

– Det var bare et tullete eksempel.

– Jeg er straks tilbake. Jeg skal bare sette ned en kommisjon for å utrede et slik direktiv.

Tagged with →