– Vi ønsker bare å bidra til at naturlovene følges, sier den nye borgervernbevegelsen. 

Darwin kledd for en kveld med borgervern for å støtte den sterkestes rett. (Wikimedia Commons)

Darwin kledd for en kveld med borgervern for å støtte den sterkestes rett. (Wikimedia Commons)

Det norske borgervernmiljøet har fått et nytt tilskudd. Mellom spysjuke tenåringsjenter og middelaldrende menn i nevekamp i de sene nattetimer på byen kan man skue en gruppe som sørger for at alt går for seg akkurat slik det bør: De kaller seg Darwins Soldater.

– Vårt mål er å sørge for å bevare den sterkestes rett, sier talsmann Karl Daving.

– For at menneskeheten, i takt med naturen forøvrig, skal utvikle seg i riktig retning er det viktig at vi ikke hindrer naturens gang, sier da Vin.

Lar naturen gå sin gang

I praksis betyr det å sørge for at slåsskamper ikke blir avbrutt før den svake part ligger utslått på bakken, at fulle småjenter ikke får det de kaller “unaturlig” tilgang på mineralvann og at ambulansepersonell ikke når fram til folk som faller i rennesteinen, forklarer talsmannen.

– Dersom samfunnet fortsetter å sy puter under armene på folk vil de svakeste individene få mulighet til å formere seg. Hvordan skal menneskeheten da forbedre seg, spør han.

Tradisjonrik lov

– Vi ønsker bare å bidra til at naturlov og -rett følges. Det er over 150 år siden Charles Darwin gjorde utviklingslæren allment tilgjengelig. Da er det på tide at vi tar den inn over oss, sier Daving, i det han passerer en student som ligger skamslått på en bussholdeplass.

– Se der, gitt. Han traff visst på noen som er sterkere enn ham. Det skulle kanskje foreldrene hans ha tenkt på før de formerte seg.

Den nye bevegelsen har blant annet programfestet motstand mot universell utforming og rullestolramper på byens utesteder.

Får MDG-honnør

Miljøpartiet De Grønne vil gi Darwins soldater honnør for initiativet.

– Vi tenker dette bare er å ta argumentasjonen om kun å spise nedfallsfrukt et steg lenger. Vi i MDG har stor respekt for naturens gang. Da må vi også støtte initiativer som sørger for at naturens gang ikke tukles med, sier en av partiets ni ledere.

– Tenk dere hvis vi hadde sydd puter under armene på alle og en hver opp gjennom hele jordens historie. Da hadde vi fremdeles hatt dinosaurer gående løst i gatene. Det hadde ikke vært noe særlig, sier lederen og får støtte fra Darwins Soldater.

– Dersom NAV og Natteravnene hadde eksistert for 30.000 år siden hadde vi fremdeles måttet dele tilværelsen med neandertalere. Da måtte for eksempel NRK tatt hensyn til dette og laget TV-programmer tilpasset neandertalere. Da ville selv “Sofa” fremstått som som god TV-underholdning, det kan jeg love deg! sier Karl Daving.

Kritisk til voldtektsforebyggende tiltak

De er også kritiske til kollegaene i den innvandringsfientlige og nazisympatiserende gruppen “Odins Soldater”.

– De sier de blant annet ønsker å hindre voldtekt. Mye tyder på at menneskeheten aldri hadde overlevd uten voldtekt. Dette har lenge vært den eneste måten for fysisk sterke menn uten mellomfag i kunsthistorie å formere seg. Derfor er vi skeptiske til å bryte inn i naturens gang på denne måten, sier talsmannen.

– Er du ikke redd for at dette kan oppfattes som en oppfordring til voldtekt?

– Vi oppfordrer ikke til voldtekt. Vi bare peker på at det har vært en helt naturlig del av evolusjonen. Det har rett og slett vært en suksessoppskrift som har gitt oss det samfunnet vi har i dag. Da blir det feil å si at “dette skal vi plutselig slutte med”, sier Karl Daving, og fortsetter ut i nattemørket for å bivåne den sterkestes rett.

Borgervern i regjeringen

I andre nyheter annonserer Regjeringen at de vil innføre internt borgervern for å unngå at Frps justispolitikere uttaler seg om borgervern.

Tagged with →