– Dagbladet har kommet styrket ut av opplagssvikten, sier avisas leser Bjørnar Karlsen (32), som mener avisas hverdagsutgaver nå er bedre enn noensinne.

Bjørnar Karlsen (32) på vei til sitt ukentlige fokusgruppeintervju hos Dagbladets markedsavdeling.

Bjørnar Karlsen (32) på vei til sitt daglige fokusgruppeintervju hos Dagbladets markedsavdeling.

Redaktør Lars Helle sier til Opplysningskontoret at han er ydmyk og takknemlig for rosen:

– Noe av suksessformelen er at vår markedsavdeling nå kan ”spisse” produktet enda bedre etter at avisens andre leser, drosjesjåfør Mahmoud Mutallab (42), nylig gikk over til hovedkonkurrenten Aktuell Rapport, forklarer Helle.

– Ingen dekker Bjørnars tre hovedinteresser, reality-TV, hypokondri og seksuelle avvik, som oss. Jeg tror vi med hånden på hjertet kan si at vi nå er markedsledende i hele Bjørnar Karlsen-segmentet, sier en stolt redaktør, som også retter en stor takk til avisens tre gjenværende journalister og den dresserte sjimpansen på desken.

Karlsen framhever at Dagbladets stadig tynnere, men samtidig dyrere profil bare gjør den slankere, mer elegant og eksklusiv.

– Dagbladet er avis-Norges svar på flaskevannet Voss, kanskje ikke så billig, men til gjengjeld totalt blottet for innhold, sier Bjørnar Karlsen drømmende.

Karlsen hevder at savnet av skarpe og profilerte kommentatorer som Arne Skouen, Sissel Benneche Osvold og Harald Stanghelle er minimalt:

– Dagbladets styrke er at de slipper til perspektiver som ellers aldri blir hørt. Marte Michelet gir en stemme til mennesker med totalt manglende realitetsorientering. Og hvor ellers kan du få ufiltrert tilgang til det som til enhver tid strømmer gjennom hjernen til Tom Stalsberg? avslutter Karlsen retorisk.

Tagged with →