Stadig flere unge finner kjærligheten på nye og uventede steder. I Oslo har en ung kvinne innledet et forhold til CVen sin: – Jeg er villig til å gjøre hva som helst for den, sier Melinda Brjåfjord (23), student ved BIs Master of Executive Conflict and Tax Evasion.

Melinda og CVen hennes drar ofte på små utflukter sammen. Her på bussen på vei til Nydalen. (Foto: Rolands Lakis/CC).

– Det jeg først falt for var navnet. Curriculum vitae, noe så latinsk og mystisk, mimrer hun. – Jeg skjønte instinktivt at dette var noe jeg måtte ha. Etter å ha eksperimentert litt i Word, ble jeg etter hvert fullstendig oppslukt av en nydelig, sexy serif-font. Og da jeg satte de forskjellige aktivitetene mine i kursiv, virket de plutselig så vakre og betydningsfulle.

Laminert kjærlighet

Hun fikk umiddelbart skrevet ut dokumentet, laminerte det og la den glatte plasten mot huden. Det var ingen tvil, det var kjærlighet.

– Som andre kjærester har også vi gjort hverandre vondt, fortsetter Melinda. – I lange perioder har jeg neglisjert CVen min og bare tenkt på meg selv, innrømmer hun og sikter til de tre årene hun brukte på å bli Wizardess of Combat i World of Warcraft. – Dette har laget store hull i CVen som nok aldri kommer til å heles fullstendig, sier hun angrende. – Men vi må bare ta tida og Paolo Coelho til hjelp.

– Gjør det kjærester flest gjør

Brjåfjord vil ikke gå inn på det seksuelle: – Det hører privatlivet til, insisterer hun. – Vi gjør det kjærester flest gjør. Men jeg kan si så mye som at CVen min ikke er noe dårligere i senga enn den gjennomsnittlige mannlige BI-student, sier hun med glimt i øyet.

Ekspert i seksuell fetisjisme, Bjarne Håndbrækken, MD, PhD, påpeker at CV-kjærlighet har blitt stadig mer vanlig, særlig i det sentrale østlandsområdet nord for Aurskog/Høland. – Vi skal være forsiktige med å dømme seksualitet vi ikke helt forstår, sier Håndbrækken. – Men fnise og unntaksvis peke nese, det er selvsagt lov.

Tagged with →