– Relativitetsteorien er svekket. Det holder dessverre ikke for medlemskap i vår eksklusive forening, sier Vitālijs Ilgaukas i latviske Brilliant Gentlemen’s Club. Samidig er Bård Hoksrud sikret livstidsmedlemskap for sin uselviske donasjon til klubbens arbeid mot menneskehandel – uten gjenytelse.

Det var Brilliant Gentlemen's Club i Riga som først motbeviste gravitasjonslovene. (Flickr/CC/Sebpi3rcing)

Medlemmene av Brilliant Gentlemen’s Club er opprørte etter at forskere på Cern i Sveits har oppdaget at relativtetsteorien ikke holder vann likevel.

– Vi i Brilliant Gentlemen’s Club har lenge hatt en mistanke om at andre partikler sin er raskere enn lys. Det virket litt for enkelt at E=MC2. Derfor har vi fulgt forskningen omkring partikkelakselleratoren i Cern svært tett. Det er klart vi nå er skuffet.

Verner om Hoksrud

Samtidig verner klubben om sitt nyeste medlem, Bård Hoksrud.

– Vi er svært takknemlige for de 1600 kronene han uselvisk donerte til foreningens kamp mot menneskehandel – uten noe gjenytelse. Derfor er det trist å oppleve at en av våre medarbeideres varme takkeklemmer ble forvekslet med noe seksuelt.

Hoksrud vil gjerne beklage det hele nok engang overfor OK.

– Jeg beklager sterkt det som skjedde, og det skulle selvsagt aldri ha skjedd. TV2s avsløring, altså.

Media fornøyd

En samlet norsk mediebransje er lettet over at 22/7-dekningen ebber ut.

– Det er godt å kunne vende tilbake til de viktige nyhetene igjen. Journalistene er mer motiverte enn noensinne. Det var kamp i redaksjonen om hvem som skulle få lov til å reise ned til Riga for å snike omkring i dagevis for å se om en tilfeldig Frp-politiker kom til å ha sex, sier TV2-sjef Alf Hildrum, som avslører at TV2 har endret sitt slagord til “TV2 – se hva vi får til å skje”.