Den unge, heite, lesbiske bloggeren Amina (19) står i dag fram som forfatteren bak bloggen ”En middelaldrende ambassadør i Kabul”.

Amina (19) har lurt en hel verden ved å posere som middelaldrende ambassadør.

Bloggen har fått økende oppmerksomhet etter at ambassadøren postet et hjerteskjærende innlegg som beskrev hvordan han hadde gått ned flere kilo under en utenlandspostering på grunn av dårlig kokk.

Samtidig var det en historie om håp: Gjennom tålmodig opplæring med fast hånd klarte ambassadøren å lære Abdul, en enkel innfødt, vestlige overklasseskikker og samtidig sørge for at ambassadøren kunne fortsette å bli stadig feitere.

Tusener av rørte lesere kan nå ha blitt regelrett lurt – den respektable, middelaldrende ambassadøren viser seg å være en heit, eksotisk og lesbisk ung jente fra Midt-Østen.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få denne typen oppmerksomhet, skriver Amina i et innlegg på bloggen i dag.

Uten førstehånds erfaring med diplomatlivet, var Amina nødt til å basere bloggen på annenhåndskilder: – Jeg hadde mye nytte av å studere en informativ instruksjonsvideo norsk UD ga ut på 1980-tallet, Diplomatix.

Men også klassisk litteratur skal ha inspirert Amina: – Historien om Abdul er basert på passasjer fra ”Onkel Toms hytte” og forholdet mellom professor Higgins og Eliza Doolittle i ”Pygmalion”, sier Amina.

Det er et økende problem at unge lesbiske bloggere gir seg ut for å være middelaldrende menn:

– Det er den eneste måten å treffe andre unge, heite, lesbiske bloggere på, siden alle som sier de er heite, unge, lesbiske bloggere  i realiteten er sleske, middelaldrende menn, påpeker hun.