Planer å samle Norges fremste musikere til å lage en støttesang for Haiti-ofrene må nå avlyses. Et flaut Artist-Norge innser at hele støttesang-budsjettet ble brukt opp på “Krafttak mot karensdager” – spilt inn dagen før jordskjelvet på Haiti.

Mens stemningen fortsatt var på topp i Artist-Norge. (Flickr/CC/Christo Doherty)

Mens stemningen fortsatt var på topp i Artist-Norge. (Flickr/CC/Christo Doherty)

Den flerstemte kraftballaden “Krafttak mot karensdager” skulle igjen samle Artist-Norge til humanitær innsats. En ulykksalig Casino Steele i artistenes egen forening Tono innser nå at timingen var maksimalt uheldig.

– Det er trist å tenke på at for bare noen dager siden stod stemningen i taket i studio. Sykefraværet skulle ikke løses av byråkratisk fiksfakseri, men av melodiøse rockerytmer.

Norske artister, fra Anita Skorgan til Wig Wam, må nå innse at situasjonen på Haiti gjør at hele Norge ikke vil synge med på refrenget “Politikerprat om karensdager, lover bot og bedring mot alle plager, hva behager, hva-a-a-a behager”.

Opplysningskontoret har tidligere støttet Unicef Norge på deres Humorkveld. Nå støtter vi Unicefs arbeid på Haiti. Du kan også støtte her!

Tagged with →